Året der gik – 2019

2019 har været det vildeste år. Jeg debuterede som romanforfatter med de 2 første bøger i Sandrytterserien, var med i en antologien ’Det nådesløse daggry’ og bestod min svendeprøve som novelleredaktør med antologien ’Mørkets gerninger’.

På den festlige front holdt jeg releaseparty på Flyfabrikken, hvor mere end 70 mennesker dukkede op til en skøn eftermiddag. Jeg skræmte små og store til et Halloween-løb og har allerede en skummel plan for næste år. Fantasyfestivallen, Sløngeldage i Skanderborg og Bogforum var alle pragtfulde messeoplevelser.

På skrivefronten blev det til en realistisk ungdomsroman om skyggeprostitution – mere om det i det nye år. I skrivende stund arbejder jeg på endnu en realistisk YA samt 3. og sidste sandrytterbog, hvor du finder ud af, hvordan det hele gik med Saran og Teon, efter sandenergien svigtede og Byzonen fik hedeslag.

2020 ser allerede ud til at blive mindst lige så spændende som 2019. Flere bøger vil udkomme, og jeg har allerede takket ja til de første redaktøropgaver. 2020 bliver også året, hvor jeg investerer mere økonomi i mit skriveliv end nogensinde før ved at gå ned i tid på mit civile arbejde, så jeg får en skrivemandag hver uge.

Flere har spurgt mig, hvor jeg finder tiden og energien til de mange projekter, og helt ærligt så aner jeg det ikke. Jeg har altid været typen, der fordybede mig i én ting, gjorde det færdig og evaluerede før næste projekt. I år har jeg givet los, prioriteret benhårdt, kastet mig ud i nye ting og stolet på, at tingene gik op i sidste ende. Begge tilgange har deres fordele, men jeg oplever klart at være mest produktiv med min nye stil, så længe jeg passer på ikke at forsøge at æde elefanten i én bid. Fremadrettet hjælper det med garanti også betragteligt, at jeg nu får en ekstra dag til forfatterlivet.

Tusind tak til dig, som læser med på bloggen, følger mig på facebook, Instagram eller modtager mit nyhedsbrev – og en ekstra tak til dig, der læser min bøger. Det er et trist hverv at være forfatter, hvis ingen sætter pris på og bakker op om dit arbejde. I den kategori føler jeg mig som verdens heldigste forfatter-kartoffel.

Tak for dig og på gensyn i 2020.

Klik her for at komme tilbage til siden ‘Overblik’ og vælg dit næste emne.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *