Redaktørbistand og foredrag

OBS: GRUNDET TRAVLHED ER DER LUKKET FOR TILGANG AF REDAKTØROPGAVER RESTEN AF 2022. FOREDRAG KAN BOOKES SOM VANLIGT.

REDAKTØRBISTAND

Jeg modtager primært skønlitterære redaktøropgaver målrettet YA og tweens. Herudover kan jeg hyres til skrivevejledning og undervisning af forfattere, som gerne vil opdatere deres skrivefaglige værktøjskasse og coaches i retningen af større trivsel i deres skriveliv.

Priser:

Manuspleje op til og pr. 10.000 ord: 1000 kr. for 1 runde og 400 kr. pr. følgende runde.

Manuskriptvejledning med skriftelig tilbagemelding: 2500 kr. for manuskripter op til 50.000 ord og 4000 kr. for manuskripter mellem 50.000 og 100.000 ord. Her medfølger 1 times personlig vejledning over nettet.

1 til 1 vejledning over nettet eller ved personligt møde: 500 kr. pr. time.

FOREDRAG

Mine foredrag tager udgangspunkt i udgivelser inden for rå realisme, fantasy og gys, samt mange års erfaring som vejleder for sårbare unge og unge voksne. Ud over indblikket i en forfatter og redaktørs verden, bruges bøgernes tematikker også i foredragene til at sætte fokus på de unges trivsel ift. grænsesætning, venskab, kærlighed og seksualitet på vej mod voksenlivet.

Eksempler på foredrag:

Gråzoneprostitution og sugardating – Når grænser flytter sig (med udgangspunkt i bogen, Bytte, bytte luder – udskoling og gymnasiet)

Fabelagtig fantasy – Slip fantasien løs (med udgangspunkt i Sandrytter-serien – mellemtrin og udskoling)

Bare skrig! – Gysergenren på tværs af tid og geografi (med udgangspunkt i antologierne, Mørkets gerninger – mellemtrin og udskoling)

Skrive-workshops med eller uden foredrag – kan sammensættes efter ønske og alderstrin.

Kommer snart:

Rigtige piger slår med knyttet hånd – Maskulinisering af piger på kanten af bandemiljøet (med udgangspunkt i bogen, Sprøde bitches – udskoling og gymnasiet)

Priser:

Foredrag – 2 timer inkl. pause: 5000 kr. + transport

Foredrag og workshop – 3 timer inkl. pause: 7000 kr. + transport

Kontakt mig på tennavagner@hotmail.com eller 61854547 for mere info.