Om bloggen og forfatteren

Denne blog er til dig, som
  • elsker at læse YA-fantasy, realisme eller et godt gys
  • ønsker redaktørbistand eller forfattervejledning
  • ønsker at sætte fokus på din trivsel som forfatterspire eller forfatter.

Som læser kan du følge med i mit forfatterliv på vej mod nye udgivelser. Næste udgivelse er planlagt til første halvdel af 2022. Denne gang står den også på YA-realisme ved forlaget Tellerup.

Som forfatterspire og forfatter får du inspiration til at finde

  • overblik og udviklingsmuligheder i dit forfatterliv
  • balance mellem privatliv og forfatterliv

ForfatterTrivsel er opstået ud fra mit ønske om at sætte fokus på ”mennesket bag forfatteren” – et supplement til den vejledning, der allerede findes om skrivekunst og forfatterhåndværk. Alt for mange udfordres af lavt selvværd, dårlig samvittighed og et travlt privatliv med mange forpligtelser.

Jeg ønsker at hjælpe både forfatterspirer og erfarne forfatter til en bedre forfattertrivsel i en branche med høje krav og uskrevne regler.

Hvis du allerede trives i dit forfatterliv, har du de bedste vilkår for at ruste dig til de svære skriveperioder, som vil komme. Hvis du ikke trives så godt, som du kunne ønske dig er her alle tiders mulighed for at komme til det.

Du er velkommen – uanset om du ønsker ”hele pakken” eller dele af den.

Klik her for at læse første artikel i serien Mit skriveliv – om hvordan jeg kom til at elske fantastiske historier og kolde, klamme gys.

Klik her for at læse første artikel i serien Forfatter, kend dig selv.

Klik her for at læse første artikel i serien Forfatterens løsninger og værdier.

Klik her for at læse første artikel i serien Forfatterens trivselsredskaber.


Om forfatteren

Tenna Vagner (f. 1978 i Esbjerg)

Mine foretrukne genrer er fantasy, realisme og horror til unge/young adults. Jeg elsker at skrive uhygge og fantastiske oplevelser ind i dagligdagens almindelighed. Ligeså at skildre dagligdagen, når den er både almindelig og alt andet end det. Under overfladen lurer alt dét, som mennesker ønsker at gemme væk. Mine historier giver indblik i skæbner  på godt og ondt.

Hvis jeg ikke måtte læse og skrive, ville jeg visne. plante-i-haand-med-regn

Jeg debuterede i 2018 og har siden udgivet 4 romaner og bidraget til flere antologier.

Som redaktør har jeg fungeret freelance siden 2019.

Jeg har over 15 års erfaring som vejleder og underviser for unge og unge voksne med psykisk sårbarhed. Jeg har udviklet mine terapeutiske redskaber til ForfatterTrivsel, så de matcher forfatterspirens og forfatterens udfordringer