Om bloggen og forfatteren

Denne blog er til dig, som
  • ønsker at sætte fokus på din trivsel som forfatterspire eller forfatter
  • elsker at læse fantasy eller et godt gys

 

Som læser kan du følge med i mit forfatterliv på vej mod udgivelse af ”Billedløberen – Vejen til Arenahr” – første bind i en fantasytriologi for unge og eventyrelskende voksne.

Jeg skriver for tiden også på en samling gysernoveller til samme målgruppe.

 

 

Som forfatterspire og forfatter får du inspiration til at finde

  • overblik og udviklingsmuligheder i dit forfatterliv
  • balance mellem privatliv og forfatterliv

ForfatterTrivsel er opstået ud fra mit ønske om at sætte fokus på ”mennesket bag forfatteren” – et supplement til den vejledning, der allerede findes om skrivekunst og forfatterhåndværk. Alt for mange udfordres af lavt selvværd, dårlig samvittighed og et travlt privatliv med mange forpligtelser.

Jeg ønsker at hjælpe både forfatterspirer og erfarne forfatter til en bedre forfattertrivsel i en branche med høje krav og uskrevne regler.

Hvis du allerede trives i dit forfatterliv, har du de bedste vilkår for at ruste dig til de svære skriveperioder, som vil komme. Hvis du ikke trives så godt, som du kunne ønske dig er her alle tiders mulighed for at komme til det.

Du er velkommen – uanset om du ønsker ”hele pakken” eller dele af den.

Klik her for at læse første artikel i serien Mit skriveliv – om hvordan jeg kom til at elske fantastiske historier og kolde, klamme gys.

Klik her for at læse første artikel i serien Forfatter, kend dig selv.

Klik her for at læse første artikel i serien Forfatterens løsninger og værdier.

Klik her for at læse første artikel i serien Forfatterens trivselsredskaber.


Om forfatteren

Tenna Vagner (f. 1978 i Esbjerg)

Jeg er forfatterspire med drømme og ambitioner om et fuldtids skriveliv. Min foretrukne genrer er fantasy og horror til unge/young adults. Jeg elsker at skrive uhygge og fantastiske oplevelser ind i dagligdagens almindelighed.

Hvis jeg ikke måtte læse og skrive, ville jeg visne. plante-i-haand-med-regn

Jeg har over 10 års erfaring som vejleder og underviser for voksne med psykisk sårbarhed og næsten lige så mange år indenfor arbejdsmiljø og trivsel. Jeg har udviklet mine redskaber til ForfatterTrivsel, så de matcher forfatterspirens og forfatterens udfordringer